Over ons

Over ons bedrukte tape123 Bedrukte Tape is een initiatief van 123 Kartonnen Dozen. Deze business unit is gespecialiseerd in bedrukte tape. Te samen met 123 Kartonnen Dozen vergroten wij ons specialisme en pakket en komt het “one stop shopping” concept nog meer naar voren met daarnaast alle functionaliteiten en service zoals u van ons gewend bent.

Wij merken dat steeds meer van onze klanten kiezen voor een bedrukte Tape en dat verschil ligt hem in de marketingwaarde die een bedrukte tape met zich mee brengt. In tijde waar steeds meer via internet bestelt wordt is het toch fijn dat je als leverancier een blijvende boodschap mag achterlaten als is het maar in de vorm van een bedrukte tape. Aspecten als attentiewaarde en herkenbaarheid vormen hiervoor een belangrijke basis.

Waar in het verleden sporadisch een bedrukte tape werd ingezet bieden wij de mogelijkheid om dit tegen lage kosten toch een mooie bedrukte tape of plakband voor u te verzorgen. Ons concept is feitelijk heel eenvoudig. U bepaalt de kwaliteit en wij verzorgen de rest. Geen verassingen met zaken als transport, cliche`s noem het op maar juist lean en mean een scherpe prijs en binnen een aantal dagen de bestelde producten in huis.

De eenvoud van ons concept biedt u de mogelijkheid om wellicht voor het eerst een bedrukt product te bestellen zonder daar teveel rompslomp en kleerscheuren van te ervaren.

Met vriendelijke groet,

Team 123 Bedrukte Tape